top of page

Dienstverlening aan particulieren

Advisering in fiscale aangelegenheden en verzorgen fiscale aangiftes

Bij ons kantoor kunt U terecht voor het invullen van alle fiscale aangiftes. Of het nu betreft een aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen, een aangifte erfbelasting; schenkbelasting of iedere andere fiscale aangifte waar U als particulier mee te maken krijgt.

Uiteraard zorgen wij voor controle van de naar aanleiding van de aangifte ontvangen aanslag, alle correspondentie met de Belastingdienst en de volledige afhandeling.

Wij houden voor U in de gaten of er een mogelijkheid bestaat de belastingdruk te verlagen door middeling van inkomens over meerdere jaren.

Daarnaast adviseren wij in alle fiscale aangelegenheden, of het nu de aankoop van onroerend goed betreft, het doen van schenkingen of ieder ander fiscaal vraagstuk. Als NOAB gecertificeerd kantoor worden wij getoetst op onze fiscale kennis en vinden wij ook makkelijk entree bij instellingen als de Belastingdienst etc.

Opstellen en onderhouden estateplanning

Staat U voor een belangrijke beslissing met ingrijpende financièle gevolgen, of wilt U gewoon weten hoe Uw financiële toekomst er uit ziet. Dankzij onze jaren lange ervaring en kennis van regelingen kunnen wij U ondersteunen bij het zoeken naar de juiste financiële mogelijkheden en deze inzichtelijk in kaart brengen. Als dit eenmaal duidelijk in kaart gebracht is ondersteunen wij U graag bij het aanpassen van deze planning naar aanleiding van gewijzigde omstandigheden.

Overige dienstverlening

Heeft U andere vragen op fiscaal of financieel gebied, of behoefte aan ondersteuning bij het invullen van formulieren (bijvoorbeeld het terug vragen van BTW op zonnepanelen), neem contact op met ons en wij vinden een oplossing.

Aangiftes
Estateplanning
Overige dienstverlening
bottom of page