top of page

Wie zijn wij?

Administratiekantoor Martens is en klein kantoor waar alle kennis en informatie in een hand ligt. Hierdoor bent U er van verzekerd dat alle facetten die voor U van belang zijn in de dienstverlening betrokken worden. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zie voor een greep uit onze dienstverlening onder “Wat doen wij”.

Kwaliteit en Zekerheden

NOAB gecertificeerd

De kwaliteit van onze dienstverlening is gewaarborgd doordat ons kantoor is aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Om te kunnen optreden als NOAB gecertificeerd kantoor moeten wij voldoen aan strenge toelatingseisen (klik hier voor kwaliteitsvoorschriften NOAB). Gecertificeerde kantoren worden regelmatig gecontroleerd op werkwijze en vakkennis. Verder worden wij door NOAB ondersteund inzake wettelijke regelingen, modellen en opleiding. Ook geldt voor een NOAB kantoor een strikte educatie verplichting.

Op al onze dienstverlening zijn de NOAB-leveringsvoorwaarden van toepassing.

Dankzij de nauwe samenwerking met een geselecteerde collega is de contunuïteit van de dienstverlening, ook bij een onverwachte gebeurtenis, gewaarborgd

Systeem en data security

Ons kantoor maakt gebruik van erkende boekhoud en fiscale software.

Onze systemen worden onderhouden en beveiligd door een erkende ICT organisatie, dat ook de back-ups van onze databestanden verzorgt.

bottom of page